Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usa soba Nicoleta mica 450x530 Ferrum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

963 lei Lei
Brand
Ferrum
Cod produs
USSBNICLMC
Out Of stock
Descriere
Usa de semineu montabil si pe sobe de teracota se insereaza intre cahle in mod exceptional cu un stil cu adevarat rustic, estetic. Materialul prim este fonta cenusie care ii ofera rezistenta si durabilitate combinat cu geamul termorezistent de inalta calitate.

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan. Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Usa de semineu NICOLETA Mica folosita pentru seminee si sobe ofera prin designul placut si simplist o ambianta placuta si calduroasa incaperii in care este montata.

Materialul folosit pentru usa este fonta cenusie, avand geam termorezistent cu maner din portelan negru. Aspectul robust si totodata placut se datoreaza folosirii materialelor de cea mai buna calitate.

Suprafata vitrata: 240 x 245 mm
Dimensiuni de montaj: 355 x 455 mm
Dimensiuni de gabarit: 450 x 530 mm
Greutate neta: 18 kg

www.ecomas.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura