Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Usa soba Carmen mica Ferrum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99901 lei Lei
Brand
Ferrum
Cod produs
USSBCMNMIC
Out Of stock
Descriere
Usa de semineu de dimensiuni mici pentru semineele moderne dar si foarte potrivita pentru sobe de teracota cu rol de semineu. Usa maximizeaza spatiul pentru suprafata vitrata, astfel incat sa va bucurati de spectacolul flacarilor din semineu. Potrivita pentru spatiile interioare restranse.

Seria de usi de semineu Carmen va aduce in casa un design interior unic. Usile Carmen vin sa reinoiasca livingul cu un stil modern. Usile de semineu sau de soba de teracota din gama Carmen au o suprafata mare vitrata (de sticla) pentru savurarea momentelor memorabile si calduroase atat pentru suflet cat si pentru ochi.

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan. Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Suprafata vitrata: 320 x 370 mm
Dimensiuni de montaj: 380 x 430 mm
Dimensiuni de gabarit: 460 x 495 mm
Greutatea neta: 17,2 kg

www.ecomas.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura