Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Usa soba Panoramic mare 490x570 Ferrum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1434 lei Lei
Brand
Ferrum
Cod produs
USSBPNRMCMAR
Out Of stock
Descriere
Descriere: Ansamblu usa realizata din fonta cenusie si geam din sticla termorezistenta de inalta calitate germana, ce ii asigura o rezistenta si durabilitate mare. Vizionarea flacarilor prin amplitudinea celor trei geamuri boltite ii asigura o caldura ambientala casei.

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan. Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa!

Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracotasunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Usa de semineu PANORAMIC Mare folosita pentru seminee si sobe ofera prin designul placut si simplist o ambianta placuta si calduroasa incaperii in care este montata.

Materialul folosit pentru usa este fonta cenusie, avand geam termorezistent cu maner din portelan negru. Aspectul robust si totodata placut se datoreaza folosirii materialelor de cea mai buna calitate.

Suprafata vitrata: 2buc x 50 x 245, 280 x 250 mm (bucati sau piese vitrate)
Dimensiuni de montaj: 495 x 410 mm
Dimensiuni de gabarit: 580 x 490 mm
Greutatea neta: 22,4 kg

www.ecomas.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura