Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezervor WC ingropat cu clapeta alba 9400000 TECE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

629 lei Lei
Brand
Tece
Cod produs
9400400
Out Of stock
Descriere
Presiune de spalare reglabila: presiunea de spalare a WC-ului poate fi adaptata configuratiei ceramicii de toaleta folosita.

Rezervoarele WC in perete Tece se integreaza in pereti de zidarie sau acoprite cu placi de gips-carton. Rezervoarele wc TECEprofil sunt pentru integrarea in perete de gips-carton.

Economie de apa cand este posibil, spalare completa cand este nevoie! Noua supapa de spalare a rezervorului WC TECE permite o actionare de numai 4.5 litri. Gratie sistemului de actionare dubla, o actionare scurta elibereaza 3 litri.

Tija de actionare verticala rosie declanseaza o actionare scurta, iar cea albastra declanseaza o actionare completa. Supapa de spalare lasa posibilitatea reglarii cantitatii de apa eliberata intre 4.5/6/7.5 si 9 litri in timp ce actionarea scurta ramane constanta si anume de 3 litri. Cu ajutorul celor 4 inele se poate regla presiunea de spalare

Datorita combinatiei de actionare dubla si a actionarii de 4.5 litri, rezervoarele WC in perete TECE permit o economie de pana la 50% fata de tehnologia de spalare cu 6 sau 9 litri. TECE pune la dispozitia clientilor sai un sistem adaptat lucrarilor de renovare: deoarece in cladirile vechi rezervoarele TECE pot fi reglate astfel incat sa elibereze 6 sau 9 litri, ceea ce asigura o evacuare completa a apelor reziduale, chiar si in cazul instalatiilor obturate partial. Supapa de spalare TECE a primit premiul Design Plus in anul 2009 pentru universalitate si rezultatele in economia de apa.

Cu supapele de spalare obisnuite, presiunea de spalare poate fi redusa dar nu se poate mari. Supapa de spalare TECE reprezinta solutia acestei probleme: schimband inelul de presiune instalat din fabrica, presiunea de spalare poate fi marita. Daca se constata ca presiunea e prea mare, se poate inlocui inelul, astfel incat presiunea sa se reduca.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Toaleta monobloc
Tip montare Suspendat
Actionare jet Manual
Culoare Alb
Trimite mesaj
Din Gura in Gura