Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Controler pompe Euroster 11Z

0 stars: 0.00 din 0 pareri

339 lei Lei
Brand
EUROSTER
Cod produs
EUROSTER11Z
Out Of stock
Descriere
Euroster 11 Z este un controler electronic pentru pompele de apa din sistemele de incalzire. El poate fi folosit in acelasi timp pentru controlul pompei de recirculare a agentului termic (AT) in sisteme de incalzire centrala cu cazane pe combustibil solid, si pentru controlul pompei de apa care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (ACM).

Controlerul are 2 senzori si controleaza simultan 2 pompe.

pentru controlul pompei de recirculare a sistemului de incalzire (modul AT), functia ansamblului controler-pompa este de a produce circularea fortata a apei din circuitul de incalzire pentru instalatii cu cazane neechipate cu sistem de control al pompei. Senzorul extern al controlerului foloseste pentru masurarea temperaturii apei din instalatia de incalzire. La sistemelor de incalzire centrala echipate cu cazan pe combustibil solid, controlerul va opri functionarea pompei in momentul in care flacara se va stinge in interiorul cazanului.

Controlerul asigura protejarea cazanului impotriva aparitiei condensului acid, prin faptul ca nu permite functionarea pompei de circulatie la o temperatura a agentului termic mai mica decat temperatura setata. Acest lucru mentine permanent cazanul la o temperatura ridicata, temperatura la care aparitia condensului este redusa.

Specificatii:

Intervalul de masurare si comanda al temperaturii: 10 grade C - 80 grade C
Alimentare 230V AC
Curentul maxim 3 A AC
Trimite mesaj
Din Gura in Gura